Pääsivu / 8 vuodenaikaa / Lumottu Inarin Lappi -oppaan julkistamistilaisuus

Lumottu Inarin Lappi -oppaan julkistamistilaisuus

Lumottu Inarin Lappi - Inarin Lapin luonto- ja lintukohdeoppaan julkistamista juhlistetaan Ylä-Lapin luontokeskus Siidassa Mikael Agricolan ja Suomen kielen päivänä eli tiistaina 9.4.2019 klo 18 alkaen. Tilaisuudessa nähdään kirjan kuvista koostettu luontokuvaesitys ja tekijät ovat paikalla kertomassa oppaasta.

Milloin
tiistai 09. Huhtikuuta 2019, 18.00
Yhteyshenkilön nimi Luontokeskus Siidan asiakaspalvelu
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0206 39 7740
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Inarin ja Utsjoen kunnissa eli Inarin Lapissa sekä pohjoisessa Sodankylässä on lukematon määrä hienoja luonto-, maisema- ja kulttuurikohteita. Jokainen niistä on ainutlaatuinen ja olisi oman kertomuksensa arvoinen, uusi Lumottu Inarin Lappi -opas esittelee näistä tärkeimpiä.

”Lumottu Inarin Lappi – Inarin Lapin luonto- ja lintukohdeopas” on nimeä myöten ajanmukaistettuja päivitetty teos Inarin Lapin luonto- ja lintukohdeoppaan kahdesta edellisestä painoksesta. Se on myös upea kuvamatka pohjoiseen luontoon. Oppaassa on mukana myös Inarin Lapissa havaittujen lintujen luettelo.

Oppaan houkuttelevat tekstit ovat luonnonystävä Vesa Luhdan käsialaa. Luontokuvaaja Martti Rikkosen taidokas kuvitus tuo oppaaseen aivan uuden ilmeen edeltäjiinsä nähden ja on hankkimisen arvoinen jo pelkästään kuvituksensa ansiosta, vaikka kyse ei valokuvateoksesta olekaan. Oppaan raikkaan ilmeen viimeistelee Hannu Tikkanen kaunis taittotyö.

Tekstien ajanmukaistamisen mahdollisti Suomen Luonnonsuojelun Säätiö, joka myönsi Vesa Luhdalle kaksi pientä apurahaa kirjoittamiseen. Oppaan kuvituksen, taiton ja painotyön kustansi Metsähallituksen Ylä-Lapin luontokeskus Siida.

Kirjan julkistamis- ja myyntitilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lumottu Inarin Lappi -opas on myynnissä eikoishintaan 30€. Kirjan normaali hinta on 35€:n

Tervetuloa!

Tilauslinkki: http://siida.fi/sisalto/8-vuodenaikaa/lumottu-inarin-lappi-oppaan-julkistamistilaisuus/icalendar_export_event

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG