Pääsivu / Näyttelyt / Vanhat näyttelyt / Yhteinen perintömme – matka halki kansallispuistojen

Yhteinen perintömme – matka halki kansallispuistojen

Tea Karvisen valokuvanäyttely on kunnianosoitus kansallispuistoille. Näyttelyssä ovat esillä niin suomalaiset kuin kaukaisemmatkin kansallispuistot, ja se sisältää kuvia muun muassa Grönlannista, Botswanasta ja Alaskasta. Näyttely kiertää Suomen luontokeskuksia kolmen vuoden ajan.

Milloin
07.03.2013
Joka viikko 26.05.2013 asti
Yhteyshenkilön nimi Pasi Nivasalo/Luontokeskus Siida
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0205 64 7749
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Helsingistä Kuusamoon kesällä 2011 muuttanut freelance-luontokuvaaja Tea Karvinen vaihtoi uutiskuvauksen luontovalo-kuvaukseen vuonna 2009. Entisenä eräoppaana paluu luontoon sujui helposti. Kamera on vienyt valokuva-journalismia opiskellutta Karvista ympäri maailmaa, mutta hän on kuvannut ahkerasti myös Suomen kansallispuistoja.

Kuvillaan Tea Karvinen haluaa herättää ihmisen kaipuun takaisin luontoon: ”Nykyinen sukupolvemme on etääntynyt luonnosta. Haluan kannustaa ihmisiä menemään ulos ja kokemaan luontoa sekä Suomessa että maailmalla. Planeettamme on uskomattoman kaunis paikka. Koen, että ihminen ja luonto ovat yhtä. Ihminen voi saada metsissä, vuorilla, merellä ja muualla luonnon keskellä valtavasti energiaa itselleen. Tieto lisää ymmärtämystä, mikä lisää luonnon kunnioittamista. Se puolestaan lisää halua suojella tätä arvokasta kotiamme”.

Tällä hetkellä Karvisen mieluisimmat kuvauspaikat löytyvät Suomen Lapista. Hänen nykyisiä kuvausprojektejaan Suomen kansallispuistojen lisäksi ovat porotalous ja poromiehet, saamelaisuus sekä maailmalla arktiset alueet.

Lisätietoja tästä tapahtumasta...

Tilauslinkki: http://siida.fi/sisalto/nayttelyt/vanhat-nyttelyt/yhteinen-perintmme-2013-matka-halki-kansallispuistojen/icalendar_export_event
Tehdyt toimenpiteet
Sisältö
 

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG