Pääsivu / Tiedotteet / #nuoriluonto - Camera Borealis lasten ja nuorten -kuvakilpailu

#nuoriluonto - Camera Borealis lasten ja nuorten -kuvakilpailu

keskiviikko 19. Elokuuta 2015, 13.45

Minkälainen on sinun luontosi? Osallistu kuvakilpailuun ja voita Kuvaa kännykällä ja tabletilla –kirja sekä Kupilka-retkiruokailusetti. Kolme parasta palkitaan.

Instagram kuvakilpailu

 1. Lataa Instagramiin oma luontoaiheinen kuvasi. Kuva voi olla lähiluontoon liittyvä tai vaikkapa perheen yhteinen metsäretki.
 2. Lisää kuviin hashtag #nuoriluonto sekä #cameraborealis, jolloin kuvasi ovat automaattisesti mukana kilpailussa.
 3. Vaihtoehtoisesti kisaan voi osallistua lähettämällä kuvan sähköpostilla osoitteeseen plkameraseura(at)gmail.com, jolloin kisan järjestäjä julkaisee kuvan Pohjois-Lapin kameraseuran Instagram-tilillä. Kuvaajan vastuulla on kysyä lupa kuvan julkaisemiseen, jos kuvassa on henkilö, joka on tunnistettavissa. Kilpailuun voi osallistua usealla kuvalla.

Palkitut kuvat julkaistaan Siidan facebookissa, Inarilainen-lehdessä ja regrammataan Pohjois-Lapin Kameraseuran ja Siidan instagramissa. Kilpailuun osallistuneista kuvista järjestetään näyttely Ylä-Lapin luontokeskus Siidassa vuoden 2016 aikana.

 

Osallistumisehdot


Kilpailun järjestää Pohjois-Lapin Kameraseura ry yhteistyössä Metsähallituksen Luontokeskus Siidan kanssa.

Kilpailuaika on 19.8.-31.10.2015. Voittaja julkaistaan Camera borealis -luontokuvatapahtumassa 22.11.2015.
Osallistumalla tähän kilpailuun kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan seuraavia sääntöjä.

 • Jotta voit osallistua kilpailuun, tulee sinun olla enintään 17 vuotta vanha yksityishenkilö.
 • Kilpailuun osallistuminen ja kuvan näkyminen kilpailugalleriassa edellyttää, että osallistujan Instagramtili on julkinen kilpailuajan 18.8.-31.10.
 • Pidätämme oikeuden hylätä kilpailuun lähetettyjä kuvia ilman, että kuvan lähettänyttä henkilöä informoidaan asiasta mikäli kuva on katsottu sopimattomaksi tai mikäli on mahdollisuus, että kuvaa voidaan pitää häiritsevänä.
 • Kilpailukuvan tulee olla kuvaajan itsensä ottama ja kilpailuun osallistuneet kuvat, jotka ovat lainvastaisia ja/tai joita voidaan pitää loukkaavina tullaan hylkäämään.
 • Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla
 • Kilpailun pääpalkinto toimitetaan voittajalle yhteydenoton jälkeen.
 • Pohjois-Lapin Kameraseura ry ja Metsähallituksen luontokeskus Siida voi julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia verkkosivustollaan, Facebook sivullaan, Instagramissa sekä muissa valitsemissaan kanavissa.
 • Kuvien luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Järjestäjä ei saa ilman kuvaajan lupaa muokata tai muuttaa kuvan sisältöä tai rajausta. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.
 • Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Instagram-palvelun omia sääntöjä.
  http://instagram.com/about/legal/terms/

Metsähallituksen luontokeskus, Siida, Inarintie 46, 99870 Inari, puh. 0206 39 7740, siida@metsa.fi, www.siida.fi, www.luontoon.fi

Tehdyt toimenpiteet

VIERAILIJAINFO

SIIDA
INARINTIE 46, 99870 INARI

Saamelaismuseo
Puh. 0400 898 212

Luontokeskus, Metsähallitus
Puh. 0206 39 7740

 

Sajos

ISM-logo1

ILM.jpg

museokortti200

mpinari.JPG