Laitossiivooja Saamelaismuseo Siidaan 1.5.2022 alkaen

Saamelaismuseo hakee vakituiseen työsuhteeseen laitossiivoojaa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Saamelaismuseon peruskorjattu Siida-rakennus avautuu uusine näyttelyineen 1.6.2022. Vuonna 2021 Siida-rakennus on laajentunut kokoelmatilalla ja ravintolasiivellä. Museolle on tehty ylläpitosiivouksen mitoitus. Saamelaismuseo ylläpitää myös ympärivuotista ulkomuseoaluetta rakennuksineen ja rakenteineen.

Toimenkuvanasi on huolehtia museon kaikkien toimitilojen siivouksesta, ja kanssasi tulee työskentelemään tarpeen mukaan myös muita siivoojia. Vastaat siivoustyön organisoinnista ja työvuoroaikataulujen suunnittelusta sekä laite- ja tarvikehankinnoista. Osallistut myös näyttelyjen ja varastojen järjestelyyn sekä tapahtumien yhteydessä museon tarjoilujärjestelyihin.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Kansainvälisenä käyntikohteena toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaita tarvittaessa suomeksi ja englanniksi, eduksi katsotaan saamen kielen taito ja saamelaiskulttuurin tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan/siistijän ammattitutkinto tai vastaava. Edellytämme sinulta siivoustyökokemusta museoalalta tai muusta vastaavasta työstä. Tehtävään vaaditaan ajokortti. Koeaika on 6 kuukautta. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Hakemukset lähetetään sähköpostiosoitteella eija.ojanlatva@samimuseum.fi viimeistään perjantaina 22.4.2022 klo 16 mennessä. Lisäkysymyksiin vastaa vs. museonjohtaja Eija Ojanlatva, puh 040 1676145, eija.ojanlatva@samimuseum.fi.