Saamelaismuseon kesätyöpaikat ovat nyt haettavana!

Saamelaismuseo Siida on Suomen saamelaisten kansallismuseo ja valtakunnallinen vastuumuseo sekä alueellinen vastuumuseo kulttuuriympäristöasioissa. Inarissa sijaitseva Saamelaismuseo ja luontokeskus Siida on kansainvälinen käyntikohde.

Saamelaismuseo Siida hakee työntekijöitä asiakaspalveluun.

  • Asiakaspalvelija määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.–30.9.2020
    Vaadimme valitulta kokemusta kaupan tai matkailun alalta sekä englannin ja saksan tai ranskan kielen taitoa. Työaika on minimi 80 % eli vähintään 91 tuntia 3 viikon jaksolla. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.
  • 3 kesätyöntekijää asiakaspalveluun alkaen 1.6. Työsuhteen kesto 30.9. saakka tai sopimuksen mukaan. Työaika minimi 80 %. Monipuolinen kielitaito ja kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Kaksivuorotyö.
  • 2 kesätyöntekijää, inarilainen nuori, pääsylipun tarkastusta ja muita avustavia museo- ja asiakaspalvelutehtäviä. Ensimmäinen työjakso on 10.6.–10.7. ja toinen 9.7.–9.8.
  • 1 kesätyöntekijä, inarilainen nuori, ulkomuseotyö, museomestaria avustaviin tehtäviin 1.6.–30.6.
  • Siivoustyöntekijä, työaika minimi 80 % ajalle 20.7.–30.9.

 

Saamelaismuseo ylläpitää Kolttien perinnetaloa Sevettijärvellä.

  • 2 kesätyöntekijää perinnetalolle ajalle 10.6.–20.9.2020. Työ on itsenäistä perinnetalolla tapahtuvaa opastusta ja museokaupan pitoa sekä perinnetalon somemarkkinointia. Kokemus kaupan tai matkailun alalta katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on vähintään englanti. Työaika on 7,5 tuntia päivässä. Työpäivien määrä viikossa on neuvoteltavissa.

Tehtäviin valituille järjestetään Siidassa 1.–2.6.2020 perehdytyspäivät, joihin osallistuminen velvoitetaan. Nuorten ja perinnetalon työntekijöiden perehdytys on ma 1.6. Siidassa.

Palkka määräytyy Saamelaismuseosäätiön palkkausjärjestelmän mukaan.
Kaikissa tehtävissä saamen kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään 16.2. klo 16:00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: sari.valkonen(at)samimuseum.fi. Lisätietoja: Museokauppavastaava Satu Airola p. 0400 328 133, satu.airola(at)samimuseum.fi

www.siida.fi