Toimitus

Tilaukset lähtevät Inarista joko Postin, taikka Matkahuollon paketteina. Valittavana on postilokerosta noudettava lähetys tai kotiin toimitus. Voit myös valita vaihtoehdon ”nouto myymälästä”. Valitse toimitustapa kassalla.

Saat meiltä tiedon kun tilaus on käsitelty.

Huomioithan, että Siida Shop sijaitsee kaukana pohjoisessa. Voimme luvata, että tilaamasi tuote ei ole sinulla huomenna. Täältä on pitkä matka kaikkialle, eikä bussi- ja rahtiliikennettä ole liikaa. Paketit noudetaan meiltä arkisin ja ne matkustavat aikansa. Mutta saat tiedon lähetyksen saapumisesta.

Siida Shopin tuotteita voi tilata vain Suomeen.

 

Palautus

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ole meihin yhteydessä sähköpostitse siidashop(at)samimuseum.fi. Haluamme säästää luonnonvaroja ja välttää tuotteidemme kuljettamisesta koituvia tarpeettomia päästöjä. Olethan meihin yhteydessä jo tilausvaiheessa, jos kaipaat lisätietoa tuotteesta. Autamme sinua mielellämme varmistumaan siitä, että tilaamasi tuote vastaa tarvettasi.

 

Reklamaatio

Reklamaatiotilanteissa ole viipymättä yhteydessä meihin sähköpostitse: siidashop(at)samimuseum.fi. Liitä viestiin kuva reklamoitavasta tuotteesta ja tilauksen tiedot. Jätä myös yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä.

 

Maksutavat

Maksuntarjoajamme on PayTrail.

Paytrail