Talviretkeilijän opas, Jouni Laaksonen

27,00

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TP496 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Talvea on Suomessa noin puolet vuodesta, ja se on mahtavaa retkeilyaikaa! Miten viihtyä talvisessa luonnossa ja tehdä se turvallisesti? Kuinka pukeutua niin, ettei tule hiki eikä vilu? Mitä on huomioitava ruoka- ja juomahuollossa, kun lämpötila on pakkasella? Talviretkeilijän opas tarjoaa vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin
talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

”Hiihdimme Puuvrasjoen autiotuvalle tuulessa ja lumipyryssä. Mukava oli laittaa kamiinaan tuli! Illalla pilvet kaikkosivat ja revontulet nousivat kruunaamaan elämyksellisen päivän. Seuraava etappi valkoisten tunturien yli taittui sinitaivaan alla. Termisjärvellä näimme ahman ja yhden elämäni upeimmista auringonnousuista”, Jouni muistelee yhtä viimetalvisista vaelluksistaan.

Jouni Laaksonen on palkittu kuhmolainen tietokirjailija ja eräopas. Hän on harrastanut luonnossa liikkumista kesät talvet koko ikänsä ja ammatikseen kirjoittanut retkeilystä yli 20 vuotta.

Kustantaja SKS kirjat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talviretkeilijän opas, Jouni Laaksonen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *