Vaihtuvannäyttelyn sali

Lähetä meille ehdotuksesi vaihtuvasta näyttelystä

Onko sinulla idea meille Siidaan sopivasta vaihtonäyttelystä? Lähetä meille ehdotuksesi!

Vaihtonäyttelyitä Siidassa järjestävät sekä Saamelaismuseo Siida että Ylä-Lapin luontokeskus Siida. Meillä kummallakin toimijalla on omat näyttelylinjauksemme, joiden perusteella valitsemme meille parhaiten sopivat näyttelyt.

Käsittelemme saapuneet ehdotukset Saamelaismuseo Siidan osalta kaksi kertaa vuodessa ja Luontokeskus Siidan osalta kerran vuodessa.

Vaihtonäyttelytoimintamme tarkoituksena on täydentää päänäyttelyämme. Vaihtuvat näyttelyt syventävät päänäyttelyssämme käsiteltäviä saamelaiskulttuurin ja pohjoisen luonnon teemoja tai täydentävät sieltä puuttuvia aiheita. Vaihtonäyttelyn toteutustapa on vapaa, sisältö ratkaisee.

Vaihtonäyttelytoimintaamme suunnitellaan pitkäjänteisesti ja päätökset tulevista näyttelyistä pyritään tekemään hyvissä ajoin. Päätökset tulevista näyttelystä meillä on vähintään vuodeksi eteenpäin.

Siidassa on kaksi vaihtonäyttelytilaa: avoin galleriatila ja näyttelysali. Niiden käyttö jakaantuu Saamelaismuseon ja Luontokeskuksen näyttelyiden kesken. Näyttelytiloista emme peri vuokraa.

Jätä tästä hakemus näyttelystäsi Saamelaismuseo Siidaan

Jätä tästä hakemus näyttelystäsi Ylä-Lapin luontokeskus Siidaan