Siidan opastukset täydentävät näyttelyiden antia

Opastus tuo lisää antia näyttelyvierailuusi. Voit valita opastetun kierroksen perusnäyttelyihin tai ulkomuseoon, tai jonkun teemallisista opastuksistamme. Suosittelemme opastuksia erityisesti ryhmille. Oppaamme ovat koulutettuja ja kielitaitoisia freelancereita. Kaikki opastukset tulee varata ennen vierailua.

Näyttelyopastus

Siidan uuteen näyttelyyn voi tutustua syvällisemmin ja perusteellisemmin oppaan avulla. Näin näyttelyistä saatava tietosisältö laajenee ja asioita on mahdollista kysyä suoraan myös oppaalta.

Kesto 1 h.
Kielet: suomi, englanti, saksa, ranska, venäjä, espanja ja ruotsi
Hinta: 130 €/ ryhmä ma-la, sunnuntaisin ja arkipyhinä 165 €

Ulkomuseo-opastus

Mitä on purupihka? Mitä tehtiin vinnarilla? Mikä on uuttu? Ulkomuseo-opastuksella tutustutaan Inarin 10 000 -vuotiseen historiaan. Kalastus ja metsästys olivat täällä muinaisen ihmisen elinehtoja. Opas kertoo kiinnostavia faktoja ulkomuseon rakennuksista ja rakennelmista, jotka esittelevät Suomen kolmea saamelaiskulttuuria.

Kesto 1 h
Kielet: suomi, englanti, saksa, ranska, venäjä, espanja ja ruotsi
Hinta: 130 €/ ryhmä ma-la, sunnuntaisin ja arkipyhinä 165 €

 

Bures boahtin- Tervetuloa! Hetki Saamen kielen ja kulttuurin parissa

Haluaisitko oppia tervehtimään saameksi? Tiedätkö mikä on risku, ja mihin se laitetaan? Opas esittelee ryhmälle saamenpukuja ja johdattaa leikkimielisellä tavalla saamenkieleen auditoriossa. Tämän jälkeen lähdetään opastelulle näyttelykierrokselle Siidan päänäyttelyyn.

Kesto 1 h 45 min

Kielet: suomi, englanti, saksa, ranska, ruotsi ja espanja

Hinta : 185 € /ryhmä

 

Opastusvaraukset ja -tiedustelut

Siidan asiakaspalvelu: siida(at)siida.fi

Ennen opastuksen tilaamista tutustuthan toimitusehtoihimme!

Toimitusehdot Siidan ryhmäopastuksille

  • Hinta ei sisällä pääsylippuja.
  • Ryhmäkoko: max. 25 hlö/opas
  • Opastukset on varattava etukäteen. Siidan asiakaspalvelu vahvistaa opastusvaraukset.
  • Opastukset alkavat sovittuun aikaan.
  • Opastuksen voi perua veloituksetta kaksi vuorokautta ennen varattua aikaa. Tilattu opastus veloitetaan kokonaisuudessaan, ellei sitä ole määräaikaan mennessä peruutettu.
  • Opas on paikalla 15 minuuttia ennen varattua aikaa.
  • Mikäli ryhmä on myöhässä, opas odottaa ryhmää enintään 30 minuuttia varatun ajan alkamisesta ja opastus päättyy alkuperäisen aikataulun mukaisesti.
  • Mikäli ryhmä haluaa oppaan odottavan pidempään ja tekevän tilatun opastuksen mittaisen opastuksen, veloitetaan odotusajasta jokaiselta alkavalta tunnilta 35€. Opas voi odottaa, mikäli hänellä ei ole muita sitoumuksia.