Siida Shop

Museokauppa Siida Shop täydentää näyttelyvierailusi antia saamelaiskulttuuriin ja Lapin luontoon liittyvillä tuotteilla.

Monipuolisessa ja laadukkaassa valikoimassamme on saamenkäsityötä eli Duodjia, lahjatavaroita, koruja, tekstiilejä, musiikkia ja elintarvikkeita. Siida Shopin kirjahyllystä löydät luontoa ja saamelaiskulttuuria käsittelevää kirjallisuutta eri kielillä, myös lapsille. Meillä on myynnissä kirjoja myös inarin-, koltan- ja pohjoissaamenkielillä.

Yksilöllisiä tuotteita ympäri saamenmaata

Valikoimassamme on paljon paikalliskulttuuriin liittyviä tuotteita käsityöläisiltä ja suunnittelijoilta ympäri saamenmaan, sekä omaa tuotantoa. Myynnissä olevia koruja ja käsitöitä on usein hyvin rajattu erä. Meiltä löydät siis taatusti aidot ja yksilölliset matkamuistot ja tuliaiset.

Verkkokauppa on nyt avattu!

Verkkokauppamme sijaitsee osoitteessa www.siida.fi/museokauppa

Siida Shop on nyt myös verkossa rajatulla valikoimalla. Jos et löydä haluamaasi tuotetta verkkokaupan valikoimasta, ota meihin yhteyttä. Voimme toimittaa myös pelkästään kivijalkamyymälässä olevia tuotteita postitettuna. Toimitamme lähetyksiä vain Suomeen.

Tuotteisiimme voi tutustua instagramissa ja kivijalkamyymälässä, osoitteessa Inarintie 46!

Etsimme yhteistyökumppaneita

Haemme yhteistyökumppaneita idearikkaista ja taitavista saamelaisista muotoilijoista ja taiteilijoista. Tavoitteenamme on uudistaa Siidan museokaupan tuotevalikoimaa oman tuotannon tuotteilla. Jos olet luova ja taiteellisesti lahjakas, tässä on sinulle mahtava mahdollisuus päästä tekemään jotain uutta.

Uusien tekijöiden kädenjälki voi näkyä laajimmillaan kokonaisten tuotesarjojen muotoilussa tai yksinkertaisimmillaan kuvituksena vaikkapa postikorteissa ja t-paidoissa. Olet sitten alan rautainen ammattilainen, alan opiskelija tai kenties koko ikäsi piirtänyt vain pöytälaatikkoon, me olemme kiinnostuneet juuri sinusta ja ideoistasi. Myös meillä on runsaasti ideoita, ehkä sinä olet etsimämme henkilö toteuttamaan niitä kanssamme! Meille voit tarjota myyntiin myös valmiita tuotteita, pieniä taikka isompia eriä.

Ota rohkeasti yhteyttä, esittele itsesi meille. Haluamme nähdä millaisia töitä olet tähän asti tehnyt. Kuka olet? Mistä tulet ja millainen on oma persoonallinen tyylisi? Voit lähettää linkin portfolioosi tai vaikkapa Instgram-tiliisi. Voit myös sopia tapaamisen ja tulla esittelemään töitäsi Siidaan.

Haku on päällä koko ajan, eli ole rohkeasti yhteydessä! Mutta ethän vitkuttele?

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen siidashop(a)samimuseum.fi

Tervetuloa Siida Shopiin!

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään ostosten teossa ja kertoo lisää tuotteista.

Yhteystiedot:

Siida Shop/ Saamelaismuseo, puh. 0400 898 212, siidashop(at)samimuseum.fi