Siida Shop

Museo- ja luontokauppa Siida Shop täydentää näyttelyvierailusi antia saamelaiskulttuuriin ja Lapin luontoon liittyvillä tuotteilla.

Monipuolisessa ja laadukkaassa valikoimassamme on saamenkäsityötä eli Duodjia, lahjatavaroita, koruja, tekstiilejä, musiikkia ja karttoja. Siida Shopin kirjahyllystä löydät luontoa ja saamelaiskulttuuria käsittelevää kirjallisuutta eri kielillä, myös lapsille. Meillä on myynnissä kirjoja myös inarin-, koltan- ja pohjoissaamenkielillä.

Yksilöllisiä tuotteita ympäri saamenmaata

Noudatamme myytävien tuotteiden hankinnassa eettisen matkailun ja kaupan periaatteita. Valikoimassamme on paljon paikalliskulttuuriin liittyviä tuotteita käsityöläisiltä ja suunnittelijoilta ympäri saamenmaan. Myynnissä olevia koruja ja käsitöitä on usein hyvin rajattu erä. Meiltä löydät siis taatusti aidot ja yksilölliset matkamuistot ja tuliaiset.

Kartat vaeltajille

Valikoimastamme löytyy myös kattavasti karttoja niin Suomen Lapin parhaista vaelluskohteista kuin Norjan ja Ruotsin puolelle yltävistä reiteistäkin. Jos siis olet matkalla vaeltamaan, Siida Shop on hyvä paikka pitää pieni tauko ja täydentää varustusta.

Tutustu tuotteisiimme Instagramissa

Siida Shopilla ei ole nettikauppaa. Tuotteisiimme voi kuitenkin tutustua instagramissa ja museokaupan tuotteita voi tilata sähköpostilla osoitteesta siidashop(at)samimuseum.fi. Tuotteita postitetaan vain Suomeen.

Tervetuloa Siida Shopiin!

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään ostosten teossa ja kertoo lisää tuotteista.

Yhteystiedot:

Siida Shop/ Saamelaismuseo, puh. 0400 898 212, siida(at)samimuseum.fi
Siida Shop/ Metsähallituksen luontokeskus, puh. 020 639 7740, siida(at)metsa.fi