erilaisia myytäviä esineitä hyllyillä

Saamelaismuseo hakee asiakaspalvelijan / myyjän sijaista

Saamelaismuseo Siida on valtakunnallinen vastuumuseo ja toimii kulttuuriympäristötehtävien osalta alueellisena vastuumuseona saamelaisten kotiseutualueella. Siidan näyttelyissä vierailee vuosittain noin 60 000 kävijää.

 

Sijaisuus alkaa 15.5.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2024.

Työtehtäviin kuuluu Saamelaismuseo Siidan asiakaspalvelu: lipunmyynti, neuvonta sekä museokauppa Siida Shopin ylläpitotehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu museokaupan verkkokaupasta vastaaminen ja museokauppavastaavan sijaistaminen. Asiakaspalvelija toimii osana Siidan asiakaspalvelutiimiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kaupallisen alan koulutus ja työkokemus sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn. Saamen kielen ja sosiaalisen median sisällöntuotannon osaaminen katsotaan eduksi.

Palkka on työsuhteen alussa 2350€/kk +lisät. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV toimitetaan pe 28.4. klo 15.00 mennessä sähköpostiosoitteella hakemukset(at)samimuseum.fi. Haastattelut toteutetaan ke 3.5.2023 Teams-yhteydellä.

Tähän osoitteeseen voi laittaa myös avoimia hakemuksia asiakaspalvelijan/ myyjän tehtäviin, joita otetaan huomioon henkilöstöä tarvittaessa.

 

Tiedustelut: Asiakaspalvelija Taija Aikio, taija.aikio(at)samimuseum.fi, puh. 0404847329

 

 

Työpaikan osoite: Inarintie 46, 99870 Inari

Lisätietoja työpaikastawww.siida.fi  www.siidashop.fi