Viisi kieltä, raikas ulkoasu ja pääsyliput netistä – tätä ovat Siidan uudet nettisivut

Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus Siida on menossa kohti isoja uudistuksia: laajennus, peruskorjaus, näyttelyuudistus ja kokoelmasiirrot. Ennen näitä ravistelimme pölyt Siidan nettisivuilta. Uudistimme www.siida.fi-sivut raikkaiksi ja mobiilioptimoiduiksi sekä viisikielisiksi. Lisäksi uusilta sivuilta voi ostaa nyt pääsyliput näyttelyihin.

Siidan uudet nettisivut ovat viisikieliset. Aiempien suomen, englannin ja pohjoissaamen rinnalle olemme nostaneet myös inarin- ja koltansaamenkielet. Toimimme arjessa kaikilla kolmella Suomessa puhutulla saamenkielellä mm. museo- ja luontokasvatuksessa, näyttelytoiminnassa, hankkeissa.  Haluamme, että nämä kielet näkyvät myös nettisivuillamme sekä lisäävät ja innostavat saamenkielien käyttöön.

Siidan nettisivu-uudistuksen myötä Siidassa nousemme matkailumyynnin uuteen junaan ja viemme lipunmyynnin myös internettiin. Olemme tässä museo- ja luontokeskusten keskuudessa ensimmäisten joukossa Suomessa. Verkkokaupasta www.siida.fi-sivulta voit ostaa ennakkoon Siidan pääsyliput. Maksuvälineiksi Siidan verkkokauppa hyväksyy kotimaiset verkkopankit sekä useimmat luottokortit. Saapuessasi Siidaan kohtaat edelleen asiakaspalvelijamme, jotka neuvovat sinut näyttelyihin ja Siidan palveluihin.

Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siidan sekä ravintola Sarritin uudet internetsivut aukeavat saamen kieliviikon kunniaksi to 24.10.2019.  Sivut on tehnyt Advertising Kioski.

Lisätiedot:
Myynti- ja markkinointivastaava Minna Väisänen
puh. 040 581 6434, minna.vaisanen@samimuseum.fi

Muokattu 29.10.2020: Siidan pääsylippujen nettikauppajärjestelmä on vaihtumassa. Nettilippukauppamme on nyt suljettu ja aukeaa uudestaan kesäksi 2021.