Ehdota näyttelyäsi Ylä-Lapin luontokeskus Siidaan

Jätä hakemuksesi meille viimeistään toukokuun 5. päivä 2024.

Ehdota näyttelyäsi meille Ylä-Lapin luontokeskus Siida viimeistään 5. toukokuuta 2024. Käsittelemme saapuneet ehdotukset, ja valitsemme kokonaisuuteemme sopivat näyttelyt. Tarvittaessa käymme keskustelua näyttelyiden sisällöstä ja toteutuksesta tekijän tai tekijöiden kanssa.

Ylä-Lapin luontokeskus Siidan vaihtonäyttelyperiaatteet

Vaihtonäyttelytoimintamme tarkoituksena on täydentää päänäyttelyämme. Vaihtuvat näyttelyt syventävät päänäyttelyssämme käsiteltäviä pohjoisen luontoteemoja tai täydentävät sieltä puuttuvia aiheita. Vaihtonäyttelyn toteutustapa voi olla mikä vain, sisältö ratkaisee.

Ehdota näyttelyäsi viimeistään 5. toukokuuta 2024. Käsittelemme saapuneet ehdotukset, ja valitsemme kokonaisuuteemme sopivat näyttelyt. Tarvittaessa käymme keskustelua näyttelyiden sisällöstä ja toteutuksesta tekijän tai tekijöiden kanssa.

Vaihtonäyttelytoimintaamme suunnitellaan pitkäjänteisesti ja päätökset tulevista näyttelyistä pyritään tekemään hyvissä ajoin. Päätökset tulevista näyttelystä meillä on vähintään vuodeksi eteen päin.

Meillä on Siidassa kaksi vaihtonäyttelytilaa, jotka ovat yhteisiä Saamelaismuseo Siidan ja Luontokeskus Siidan kesken. Näyttelysalivuorot jaamme Saamelaismuseon kanssa.

 

Siidan suuri vaihtonäyttelysali

Siidan galleriatila

 

Näyttelytiloista emme peri vuokraa. Näyttelykorvauksia emme lähtökohtaiseseti maksa. Näyttely voi olla myyntinäyttely, mutta teosten tulee olla esillä Siidassa näyttelyn loppuun saakka. Osallistumme kustannuksiin, jotka aiheutuvat näyttelyn pystyttämisestä Siidassa. Näyttelyn järjestäjänä toimii Metsähallituksen Luontokeskus Siida.

Hakemuksessasi pyydämme kertomaan seuraavat asiat:

  • Näyttelyn tekijä tai tekijät
  • Yhteystiedot (sähköposti ja puhelin)
  • Näyttelyn nimi ja aihe
  • Kuvaile, millaisesta näyttelystä on kyse.
  • Perustele, miten näyttelysi tukee Siidan päänäyttelyn luonto-osuutta.
  • Jos mahdollista, liitä mukaan linkki kuvagalleriaan tai näyttelystä kertovaan verkkosivustoon.

Jätä hakemus näyttelystäsi Ylä-Lapin luontokeskus Siidaan