Saamelaismuseon asiakaspalvelu

Saamelaismuseo Siida hakee asiakaspalvelijaa

Asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluu monipuolinen asiakaspalvelu mm. neuvonta, lipunmyynti ja myyntityö museokauppa Siida Shopissa. Työhön kuuluu myös Saamelaismuseon sosiaalisen median sisällöntuotantoa.

 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kaupallisen alan koulutus tai muu soveltuva koulutus ja kaupallisen alan työkokemus sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

 

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Saamelaisen kulttuurin tuntemus ja saamen kielen taito katsotaan eduksi.

 

Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkka on 2480,90 euroa/kk+työvuorolisät. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

 

Hakemukset ja CV toimitetaan 22.5.2024 klo 15 mennessä sähköpostiosoitteeseen: rekry(at)samimuseum.fi.

Lisätietoa Siidasta www.siida.fi ja museokaupasta www.siidashop.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Henkilöstöpäällikkö Leni Karisaari, leni.karisaari(at)samimuseum.fi tai p. 040 827 0818.

 

Saamelaismuseo Siida on vuoden eurooppalainen museo 2024. Uudistettu ja laajennettu Saamelaismuseo on valtakunnallinen vastuumuseo ja toimii kulttuuriympäristötehtävien osalta alueellisena vastuumuseona saamelaisten kotiseutualueella. Saamelaismuseon toimipaikka sijaitsee Inarissa Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus Siidassa. Siida on Pohjois-Lapin tärkeimpiä matkailukohteita. Vuonna 2023 Siidan näyttelyihin tutustui vajaa 70 000 asiakasta ja heistä yli puolet oli ulkomaalaisia. Museota ylläpitää Saamelaismuseosäätiö ja museolla on n. 20 työntekijää ja sesonkiaikana n. 30 työntekijää.